Cor de Bonrepòs i Mirambell
Cor de Bonrepòs i Mirambell

Història del Cor de Bonrepòs i Mirambell

COR DE BONREPÒS I MIRAMBELL

El Cor de Bonrepòs i Mirambell naix l’any 1983, sota la direcció de Carmina Moreno Llabata, i apadrinada pel grup "Aula de Musica”. Des d’aleshores, cada any, el concert de Nadal anava a ser una cita obligada per als amics de la música del poble, i l’església parroquial el seu lloc de trobada.

Els anys següents van ser anys de treball i de consolidació del projecte. El Cor començava a participar activament en el moviment coral valencià, incorporant-se a la "Federació Valenciana de Cors"; realitzant diversos intercanvis corals amb altres agrupacions.

L'activitat del Cor al poble de Bonrepòs i Mirambell augmenta any rere any, oferint diferents concerts, projectes i actes religiosos, preparant als xiquets i xiquetes del poble per a entrar a formar part del Cor mitjançant la col·laboració de membres de la pròpia coral, i prenent part a nombroses trobades corals de caràcter internacional.

El últims 10 darrers anys els components del Cor van anar canviant, i poc a poc es va convertit en un cor de cambra, amb poques persones per veu. Malgrat això, no ha deixat de mai de funcionar en cap moment.

            En l’actualitat el Cor de Bonrepòs i Mirambell compta amb 28 veus , baix la direcció de Vicent Ros Muñoz.

Al llarg de tots aquests trenta anys, el repertori ha estat molt llarg i variat. Al seu arxiu Musical apareixen al voltant de 400 obres, en la seua gran majoria a quatre veus representant diferents períodes de la Història de la Música.

Els darrers anys el treball ha estat centrat en variats projectes com...

 

 

Juan del Encina

Gospel rítmic

Reis del Pop&Rock

Òpera de cor

Jazz coral

Africanta

Una nit al cinema

Sons de Cuba

 

 

Qui som

 

Cor de Bonrepòs i Mirambell

Telèfon: 650765895

 

 

 

 

 

 

Correu electrònic:

cordebonreposimirambell@gmail.com

Conxin Ros Muñoz

Presidenta

 

Vicent Ros Muñoz

Director

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Cor de Bonrepos i Mirambell