Cor de Bonrepòs i Mirambell
Cor de Bonrepòs i Mirambell

Direcció

El Cor de Bonrepòs i Mirambell naix l’any 1983 al si del col·legi públic del poble, per iniciativa d'uns pares que van veure en l’activitat musico-coral un mitjà per a potenciar l'educació dels xiquets/es, sota la direcció de Carmina Moreno Llabata, i apadrinada pel grup "Aula de Musica”. A l’actualitat el Cor de Bonrepòs i Mirambell compta amb 26 veus , baix la direcció de Vicent Ros Muñoz.                                                                         

 

      Vicent Ros Muñoz, naix l’any 1974 a València. Mestre d’educació Musical i Llicenciat en Història i Ciències de la Música per la Universitat Sant Vicent Màrtir de València. Cursa estudis complementaris de Llenguatge Musical al Conservatori Superior de Música de València amb l’especialitat de saxofó. Amplia la seua formació amb diferents cursos de direcció coral al “Conservatori de Música de Segorbe” i al Conservatori Superior de Música de València. Ha participat en diferents seminaris, tallers i nombrosos cursos de Pedagogia Musical, amb Mestres Internacionals Especialistes en Cant Coral. Des de ben menut ha format part del Cor de Bonrepòs i Mirambell.

     L’any 1998 junt a Santiago Lluch Alemany crea el “Cor Els Menuts” a la mateixa població, format per xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys.

       A l'inici del curs 15/16 el cor del Menuts passa a ser dirigit per Victòria Ros, membre del Cor de Bonrepòs i Mirambell.

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Cor de Bonrepos i Mirambell